Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lampadare tactile - Rabalux

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Evoluția iluminatului merge permanent înainte, iar unul dintre rezultate sunt lămpile tactile. Acestea se pot controla printr-o simplă atingere, indiferent de partea lămpii. La unele tipuri puteți controla prin atingere și intensitatea luminii. Lampadarele tactile de interior pot fi completate de lămpile de masă tactile, care datorită controlului foarte simplu sunt potrivite și pentru copii.

Un lampadar cu luminozitate reglabilă LED se folosește pentru a lumina o anumită parte din cameră. Așadar lampadarul tactil cu luminozitate reglabilă poate fi montat atât în camera de zi, dormitor sau camera copiilor.

Aceste lampadare tactile moderne sunt robuste și nu ocupă foarte mult spațiu oferind în același timp și o lumină optimă. Printre acestea se numără și lampadarul tactil RGB care are ca principal avantaj posibilitatea de schimbare a culorii luminii. Cele mai cunoscute astfel de corpuri de iluminat sunt lampadarele tactile Eglo, care sunt întotdeauna în pas cu noile tehnologii din industrie.

Aceste lampadare se mai pot monta și pe o masă oferind lumina potrivită pentru citit sau scris. Lampadarele tactile de birou și lampadarele tactile cu USB sunt special concepute pentru a fi folosite în astfel de locuri. 

Fie că sunteți în căutarea unui lampadar tactil clasic sau a unui lampadar tactil cu telecomandă cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i