Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi cu touch

  • Material
  • Culoare
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Material

Altele
guma (2)
lemn (6)
metal (142)
piele (4)
plastic (162)
sticla (28)
textile (26)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (108)
albastru (14)
argintiu (18)
auriu (8)
bej (2)
bronz (1)
crom mat (34)
galben (2)
gri (17)
maro (18)
negru (48)
roşu (7)
roz (11)
soclu (1)
verde (5)
violet (2)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
E14 (30)
E27 (18)
G9 (7)
R7s (1)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (236)
IP40 (2)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Briloner (2)
Eglo (49)
Globo (22)
Luxera (12)
Philips (18)
Prezent (6)
Rabalux (15)
Altele
Esto (1)
Fanexim (5)
Lucide (34)
Panlux (2)
Sandria (10)
Top Light (8)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Evolutia iluminarii merge permanent inainte, iar unul dintre rezultate este lampa cu senzor de atingere. Aceasta se poate controla printr-o simpla atingere, indiferent de partea corpului de iluminat. La unele tipuri puteti comanda chiar si reglarea luminii. 

Oferta cuprinde atat lampi de masa cu brat articulat pentru birou, cat si lampi ornamentale din textile, adecvate pentru camera de zi si dormitor. Datorita controlului simplu, veiozele cu senzor de atingere sunt adecvate si pentru copii.  

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro