0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Zilele de transport GRATUIT la luminam.ro

Iosif

Magazinul nostru luminam.ro este un magazin online certificat și prin urmare în intervalul 25. 11. 2019 ora 7:00 - 27. 11. 2019 ora 23:59 la comenzile mai mari de 200 lei veți beneficia de transport GRATUIT în toată țara.

 
Această promoţie se aplică la toate variantele de transport şi orice tip de produs. Suntem cinsitiţi şi nu avem condiţii ascunse.
 
Chiar şi mai ieftin vă puteţi cumpăra corpuri de iluminat, care le găsiţi in reducerile de iarnă. 
  
Imediat ce comanda dumneavoastră depăşeşte valoarea de 200 lei în perioada mentionată, automat preţul pentru transport din coşul de cumpărături va fi 0 lei. 
 
Nu ezitaţi să cumpăraţi. Această promoţie exceptională este valabilă doar în perioada menţionată. Această promoţie este valabilă doar în perioada menţionată şi este o şansă unică să cumpăraţi şi corpuri de iluminat mai mici cu transport gratuit
 
                                                  

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter