Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri cu halogen - FARO Barcelona

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Subcategorii: Becuri cu halogen - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Becurile cu halogen se remarcă prin sclipire și strălucire. Avantajul becurilor cu halogen este constituit de lumina puternică emanată. Becurile cu halogen e14 sau becurile cu halogen e27 au o durată mai mare de viață și oferă mai multă lumină decât becurile clasice la același consum de energie. Problema duratei de viață mai scurtă a becului clasic s-a rezolvat la becul cu halogen prin adăugarea de halogen. Rezultatul este o durată de viață de până la patru ori mai mare și creșterea cantității de lumină oferită.

Cele mai cunoscute becuri cu halogen sunt becurile cu halogen h7 acestea fiind becuri auto. Becurile h7 sunt puternice fiind capabile să lumineze pe o distanță foarte mare. Becurile h7 albe sunt foarte căutate de clienți deoarece sunt cele mai puternice becuri h7 și se potrivesc la majoritatea tipurilor de faruri.

În același timp sunt foarte cunoscute și becurile h4 cu lumină albă. Acestea sunt utilizate mai mult pentru mașinile mai noi.

Dacă sunteți în căutare de becurile cu halogen albe sau de becuri halogen h7 6000k atunci pe site-ul nostru cu siguranță le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i