Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice cu luminozitate reglabilă - Rabalux

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Așa cum reiese din denumire, corpurile de iluminat de perete cu intensitate reglabilă se pot amplasa pe perete, iar intensitatea luminii acestora este reglabilă. Aceste lămpi de perete cu lumină reglabilă sunt foarte utile în camera copiilor lângă pat, copii vor putea să doarmă liniștiți cu ele, însă părinții pot vedea cu ajutorul lor la nevoie (de exemplu la schimbarea scutecelor). 

Aplicele led cu variator capătă din ce în ce mai multă popularitate în ceea ce privește alegerea oamenilor când vine vorba de iluminatul de interior. În acest caz cele mai cunoscute sunt aplicele cu variator de baie deoarece acolo au cea mai mare utilitate.

Aplicele cu variator cu soclu au un design mai clasic și se potrivesc și pentru locuințele cu designurile interioare de epocă.

Cu toate acestea dacă vă doriți aplice moderne cu variator atunci aplicele RGB cu variator au cele mai inovatoare tehnologii care permit schimbarea culorii luminii. Acestea sunt aplice inteligente cu ventilator iar cel mai cunoscut model de astfel de aplice este constituit de aplicele Philips cu variator.

Pe departe cele mai interesante designuri le au aplicele pentru copii cu variator care sunt inspirate din desenele animate. Acestea pot fi chiar și aplice reglabile cu variator la care se poate regla intensitatea luminii din telecomandă.

Dacă sunteți în căutarea de aplice cu variator ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i