Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Bucătărie și sufragerie - Zambelis

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

Bucătăria este o zonă importantă din locuință și trebuie iluminată corespunzător


Tendința predominată pentru iluminarea bucătăriei este folosirea de lustre. Există multe tipuri de lustre pentru bucătărie, cum ar fi pe lanț, pe tijă, aplicate, iar unele tipuri folosesc tehnologie modernă, cum ar fi LED. Pe lângă lustre, însă, merg foarte bine și plafonierele sau pendulele.


Indiferent de ce tip veți alege, țineți cont de faptul că nu va fi suficient un singur corp de iluminat în bucătărie. Spațiul de lucru trebuie iluminat în mod corespunzător. Corpurile de iluminat fluorescente cu becuri în formă de tub sunt preferate de clienți, precum și benzile LED sau câteva spoturi de bucătărie poziționate unul lângă altul. În plus, pentru unele din aceste corpuri se pot folosi abajururi de bucătărie sau pot fi completate cu un neon de bucătărie.


În magazinul nostru virtual găsiți corpuri de iluminat pentru bucătărie cu o calitate excelentă și, în plus, la prețuri mici.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i