Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegeți lustra de bucătărie?

Bucătărie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Oferta pentru lustre de bucătărie este foarte largă în zilele noastre. O puteți cumpăra în stil natural în ratan sau stil mai modern din sticlă și metal.

Căutați iluminat frumos și practic pentru bucătărie? Pe piață este o ofertă foarte largă, prin urmare aveți de unde alege. În primul rând vă iluminați foarte bine suprafața de lucru (mai multe puteți afla în articolul Ce iluminat alegem pentru blatul de bucutărie), după care vă uitați după plafoniere sau lustre.

Cea mai bună este lustra cu înălțime reglabilă

Dacă aveți o bucătărie cu tavan jos, recomandăm lampă aplicată, care se pune direct pe tavan și majorează optic spațiul. Majoritatea bucătărilor de astăzi sunt în dimensiuni mai mari cu tavan normal sau mai înalt, astfel încât cumpără lustre în buccătărie. Acestea sunt combinate cu lămpi încastrate sau plafoniere sau aplice de perete. Desigur totul depinde de forma și dimensiunea bucătăriei, este important să nu fie întuneric seara.
 

Dacă am menționat deja de lustra de bucătărie, aceasta se amplasează de cele mai multe ori deasupra mesei de bucătărie. Recomandăm alegerea lustrei care are înălțimea reglabilă. În cazul unei lustre retractabile vă puteți regla înălțimea după cum aveție nevoie. În general lustra trebuie amplasată chiar deasupra ochilor unei persoane așezate, la aproximativ 60 cm deasupra suprafeței mesei. Țineți cont ca becul să nu fie mai mare decât abajurul lămpii pentru că va fi deranjat pentru oamenii de la masă. 
 
 

Lustră deasupra mesei de bucătărie și bar

În ceea ce privește aspectul lustrei de bucătărie, depinde de gustul dvs. Este bine să țineți cont ca lampa să se potrivească cu tot interiorul și mai ales dacă bucătăria este unită cu livingul. Nu uitați că uneori mai puțin, înseamnă mai mult. Dacă aveți bucătăria decorată într-un stil rustic (cel mai des mobilier din lemn de culoare închisă) vă recomandăm lustrele de rattan, naturale sau lustre vitralii Tiffany. Pentru bucătăriile moderne optați pentru lustre moderne, care sunt cel mai des din sticlă și metal și sunt suspendate pe cablu. Dacă sunteți un fan al antichității și al luxului, ar putea să vă intereseze lustrele rustice sau de cristal.
  
 
Lustra de bucătărie nu se potrivește doar deasupra mesei de bucătărie dar se potrivește perfect deasupra barului. Acestea sunt de obicei mai lungi, cele mai potrivite sunt lustrele cu brațe, ceea ce înseamnă că mai multe lumini sunt amplasate una lângă celălaltă.
 
Un alt sfat ca și concluzie: dacă sunteți puțin confuzi despre ce s-ar potrivi, mai ales dacă trebuie să asortați bucătăria cu livingul (mai multe despre iluminatul livingului puteți găsi în articolul Cum alegeți iluminatul pentru living), recomandăm cumpărarea lămpilor din aceiași gamă.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Cum algeți iluminatul pentru baie? Baie

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i