Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie?

Bucătărie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Cu iluminatul LED există câteva posibilități imediate și diferite de a ilumina bucătăria într-un mod modern, economic și fără întreținere.

Iluminat de calitate cu consum redus

Pentru iluminarea corectă a bucătăriei cu singuranță veți avea nevoie de plafonieră. Aceasta să o alegeți indiferent de înălțimea tavanului sau dimensiunea camerei. Pentru tavane mai joase, recomandăm lămpi aplicate. Dacă nu aveți nici o problemă cu înălțimea, sunt foarte poupulare lustrele LED. Se pot amplasa deasupra mesei de sufragerie, aragazului, blatului de lucru sau a barului.

Plafoniera principală (pot fi și mai multe) poate fi suplimentată și cu alte tipuri. Concret pentru iluminarea mobile de bucătărie sunt ideale benzile LED. Sunt foarte performante, luminează foarte mult, dar consumă puțină energie și ocupă foarte puțin spațiu.

Pentru iluminarea rafturilor se folosesc foarte mult spoturile LED. De obicei sunt direcționabile, prin urmare le puteți orienta în funcție de nevoie. 

Asortarea iluminatului din bucătărie și living

Deoacere în prezent este în trend ca bucătăria să fie unită cu livingul, este bine ca lămpile LED pentru ambele camere (zone) să fie dintr-o colecție sau să folosiți materiale și fomre similare.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Cum alegem proiector LED? Exterior
Ce tip de iluminat să alegem pentru filigorie? Exterior
Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Calculator economisire cu becuri LED S-ar putea să vă intereseze

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i