Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Iluminarea sufrageriei, sau cum dăm gust mai bun mâncării cu iluminatul potrivit?

Bucătărie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Cu siguranță ați auzit că și culoarea, cu care este vopsită bucătăria joacă un rol important în apetitul dvs. Dar de asemenea un corp de iluminat poate spori bucuria alimentară.

Bucurați-vă de măncare cu un iluminat corect

Bucătăria este locul unde stați în fiecare zi cu familia pentru o masă. Fie că este după o zi liberă, după lucru sau școală, vă întâlniți aici să mâncați. Pentru o mâncare așa de bună fără îndoială aveți nevoie de un iluminat ales corect. Iluminatul pentru masa de sufragerie trebuie ales cu grijă. Ar trebui să împlinească funcția de iluminat dar în același timp și funcția decorativă.
 
Pentru ca spațiul din jurul mesei să fie plăcut nu este bine să alegem becuri ascuțite la lumină. Cea mai bună și potrivită opțiune în această situație sunt becurile cu lumină albă caldă. Vor ilumina spațiul într-un mod corect și îl vor face mai plăcut. Iluminatului de bucătărie are o gamă foarte largă. Dar nu doriți să fiți ispitiți de toate stilurile dintr-o dată. Cu siguranță nu vă doriți ca spațiul de luat masa și alte lămpi din bucătărie să nu fie asortate. Deasupra mesei de sufragerie cel mai bine se potrivesc lustrele. Diferite lămpi pot provoca în dvs. diferite gusturi și pot spori pofta de mâncare și băutură. 
 null
Absolut perfect va completa întreg spațiul o lustră sau lampă suspendată de cristal. Cu toate acestea aspectul principal este să facă o lumină plăcută pentru dvs. Lampa nu trebuie să fie prea aproape de masă, pentru a nu ilumina prea tare farfuria. O lumină puternică vă poate da dureri de cap și nici nu v-ați bucura de mâncare. Cu o astfel de lampă este plăcută și doar imaginea unui pahar de vin bun sau cafelei de după-masă.
null 

În funcție de forma mesei

Este important să vă alegeți iluminat în funcție de forma mesei. De exemplu dacă ați comandat masă de sufrageriei rotundă sau ovală, fie că este mică sau mare se va potrivi o lampă cu abajur rotund. Totul o sa fie foarte compact și masa se va completa perfect cu corpul de iluminat.
null
 
În schimb dacă aveți masă pătrată, se va potrivi una dintre lămpile suspendate, care au mai multe cabluri. Dacă ați alege o lampă prea mică și doar cu un abajur sau doar plafonieră aplicată, totul ar putea să arate destul de auster deasupra unei mese foarte lungi.
 
null 
 
În ceea ce privește numărul de lămpi deasupra unei mese de sufragerie, este foarte esențial cât de mare este masa. La mese mai mari o lampă cu un singur abajur ar putea să fie prea puțin. Dacă la masă mai multe persoane ar mânca pește, o singură lampă nu ar fi suficientă pentru cel din capâtul mesei. La o masă mai mare este mai bine să folosim lămpi cu mai multe surse de lumină. În ceea ce privește numărul abajururilor, aici este valabil să alegem lămpi care au abajururi cu diferite forme. Desigur acest aspect nu este o regulă. 
 
În schimb dacă sunteți acasă doar doi și aveți o masă mai mică, o lampă suspendată cu un bec va ilumina masa exact cât aveți nevoie și dvs. veți putea savura mâncarea în liniște. Amplasarea lămpii ar fi bine să fie la mijlocul mesei ca să fie totul cât se poate de estetic.
               null                    
 
Fiți siguri că alegerea iluminatului corect pentru masa de sufragerie este importantă pentru o masă plăcută și la fel de important așa cum am menționat mai sus.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Cum algeți iluminatul pentru baie? Baie

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i