Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce bandă LED pentru bucătărie?

Bucătărie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Bucătăria este una dintre cele mai aglomerate camere din casă. O lumină clară și bine dispersată a bucătăriei o face mai efcientă și mai practică.

În bucătărie putem să folosim lumini cu accesorii într-o gamă largă de stiluri și modele pentru a fi potrivite pentru fiecare design al bucătăriei de la tradițional până la minimalist modern. În tendința actuală de a unii livingul cu bucătăria, dintr-o dată acest spațiu de gătit devine un loc de întălnire și socializare cu familia. Chiar iluminatul LED (diode) este o alegere excelentă pentru bucătăria aglomerată. Sunt surse economice energetic cu durată lungă de viață. Cu ajutorul benzilor LED pot să devieze cu ușurință lumina în fiecare colț, oferă o flexibilitate uriașă la proiectarea proiectului.
LED pásek
 

Bucătările iubesc benzile LED

Benzile LED se instalează ușor pe toată suprafața de lucru, în dulapuri, sertare și toate colțurile întunecate ale mobilei de bucătărie, pentru a putea vedea fiecare lucru depozitat. Benzile cu diode LED vă permit iluminarea uniformă a suprafeței de lucru, ceea ce este foarte important pentru lucrul din bucătărie. Alegerea tipului potrivit de benzi LED joacă un rol important într-un iluminat eficient. Este bine să urmărim stilul și culoarea bucătăriei, dar în general este bine să utilizați mai degrabă benzi LED cu lumină mai rece – cu cromatică mai ridicată de culoare. In bucătăria tradițională aranjată într-un mod rustic se vor potrivi mai bine cele cu nuanță mai caldă. Ca și iluminat suplimentar puteți folosi și benzi LED RGB, cu care culoarea bucătăriei poate fi subliniată. Cu toate acestea nu sunt potrivite pentru iluminarea suprafeței de lucru.
 
Un alt criteriu important pentru alegere potrivită este puterea benzii, adică luminozitatea lor. Pentru iluminarea dulapurilor, plintelor sau sertarelor este suficientă luminozitatea de bază cu puterea 4,8W/metru. Cu toate acestea iluminarea suprafeței de lucru nu este suficientă și este obligatoriu să alegem o luminozitate mai mare. Dacă folosim benzi cu putere maximă de 9,6 W/m, nu este necesar să răciți benzile și se pot instala individual. Benzile cu putere mai mare (în jur de 12 W/m) trebuie răcite pentru a evita supraîncălzirea. Pentru asta se folosesc profile de aluminiu, care sunt instalate împreună cu benzi LED. Datorită posibilităților nelimitate de amplasare și combinarea benzilor cu diode puteți crea o bucătărie personalizată chiar și pentru utilizatorul cel mai exigent.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Cum alegem proiector LED? Exterior
Ce tip de iluminat să alegem pentru filigorie? Exterior
Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Calculator economisire cu becuri LED S-ar putea să vă intereseze

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i