Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Plafoniere încastrate 230 V - Alb

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Probabil majoritatea persoanelor care doresc să-și ilumineze locuința au luat măcar în considerare folosirea corpurilor de iluminat încastrate. Foarte multe persoane în aceste zile îndrăgesc corpurile de iluminat încastrate LED deoarece sunt moderne și practice. 

Odată cu creșterea exponențială a cererii pentru corpurile de iluminat LED pentru tavan fals au apărut nenumărate firme care au creat produse inovatoare special concepute pentru nevoile clienților. Printre aceste produse se numără și lampă încastrată TELLUS, lampa încastrată MYLIVING ENNEPER, dar și lampa încastrată BAGEL de 230V. Acestea sunt printre cele mai ieftine lămpi încastrate de 230V.

Lampa încastrată LED de 230V este foarte des utilizată în iluminatul camerei de zi sau chiar a dormitorului, deoarece are o eficiență energetică ridicată. Pentru baie se folosește lampă încastrată pentru baie de 230V care luminează perfect toate spațiile dintr-o baie.

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi încastrată pentru baie COIN de 230V sau a unei lămpi încastrate de tavan de 230V cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i