Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Lustră LED dimabilă pe cablu Immax NEO 07159-G80 FINO LED/60W/230V Tuya auriu + telecomandă

Corp de iluminat LED suspendat elegant. Atunci când luminozitatea este scăzută, produsul asigură o iluminare de noapte delicată în sufragerie și creează o atmosferă plăcută de seară, fiind totodată... Mai multe informații
Temporar indisponibil Gestionam: 01.07.2024
1 217 Lei
Clasă energetică GClasă energetică G
Afișează descrierea
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

 • Corp de iluminat LED suspendat elegant.
 • Atunci când luminozitatea este scăzută, produsul asigură o iluminare de noapte delicată în sufragerie și creează o atmosferă plăcută de seară, fiind totodată delicată pentru ochi.
 • Cercul emite lumină în jos, astfel încât produsul nu vă orbește ca în cazul variantelor care emite lumină spre interior sau lateral.
 • Această lustră cu aspect modern face parte din gama de produse pentru o locuință inteligentă.
 • Aceasta poate fi foarte bine controlată nu numai de acasă, ci și atunci când vă aflați departe de casă.
 • Telecomanda Zigbee 3.0 inclusă sau aplicația Immax NEO de pe telefonul mobil sau tabletă vă ajută în mod fiabil să modificați nuanțele de alb, intensitatea iluminării din cameră sau să stingeți complet lumina în orice moment – aveți control total asupra surselor de lumină din locuință.
 • Immax Neo este pe deplin compatibil cu Philips HUE și ambele funcționează pe platforma ZigBee 3.0. De asemenea, este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri, Somfy, aplicațiile iOS și Android.
 • Pentru o utilizare confortabilă a tuturor surselor de lumină din locuință, recomandăm conectarea tuturor dispozitivelor inteligente din locuință la pasarela inteligentă Immax NEO.
 • Controlarea surselor de lumină din întreaga locuință nu a fost niciodată mai simplă – asigurați-vă că unele lumini nu sunt aprinse inutil atunci când plecați.
 • Produsele Immax Neo pot fi controlate cu ajutorul întrerupătoarelor inteligente disponibile aici.
 • Immax NEO funcționează pe platforma globală Tuya, care integrează toate dispozitivele într-o singură unitate controlabilă. Pe lângă produse de iluminat și multe alte accesorii, poate controla și produsele de securitate, cum ar fi alarmele, camerele și diferiți senzori de securitate. Aplicația este compatibilă cu limba setată pe telefonul mobil.

 • Reglarea finală a înălțimii lustrei:

  1. Montați mai întâi lustra pe tavan conform instrucțiunilor din manualul inclus.
  2. Pentru a face reglajele finale ale înălțimii lustrei, ajustați pur și simplu lungimea cablurilor de suspendare.

 • Scurtarea lungimii cablului:

  1. Eliberați inelul de blocare situat pe marginea superioară a cablului (la baza corpului de iluminat), împingându-l spre interior în corpul bazei.
  2. Apoi, împingeți încet cablul în sus, spre baza corpului de iluminat. Cablul va rămâne fixat în poziția pe care ați ales-o.
  3. Reglați toate cablurile în acest mod, pe rând.

 • Extinderea lungimii cablului: dacă ați împins cablul prea mult, trebuie mai întâi să îl eliberați prin deblocarea inelului de blocare (din nou, împingând inelul de blocare în interiorul bazei corpului de iluminat). Acest lucru va permite slăbirea cablului și apoi ajustarea acestuia în poziția aleasă. Reglați toate cablurile în acest mod, unul câte unul.

  Nu trageți niciodată cu forța de cabluri fără a debloca siguranța! O astfel de manevrare provoacă daune mecanice, care nu sunt acoperite de garanție.

  Vă mulțumim pentru înțelegere.

Aspectul și funcțiile telecomenzii pot diferi în funcție de lotul de corpuri de iluminat, întrucât producătorul depune eforturi continue în vederea îmbunătățirii acesteia.

Recenzii

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Aveți o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i