Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat inteligent pentru locuință

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Sunteți un fan al tehnologiei moderne și doriți să fiți în pas cu trendurile? Sau doriți doar să vă faceți traiul zilnic în casă mai plăcut și mai ușor? Acest lucru poate fi asigurat de iluminatul inteligent. Unul dintre avantajele iluminării inteligente este posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, împreuna cu avantajul de a avea posibilitatea de a regla intensitatea luminii. Iluminatul colorat va crea o atmosferă romantică, și un ambient mai plăcut în orice locuință. 

Pe lângă altele, în ofertă avem și iluminat inteligent Philips HUE sau sistemul de iluminat inteligent EGLO Connect. Ambele mărci garantează calitatea și designul special. Nu ezitați să alegeți iluminatul inteligent potrivit pentru casa dumneavoastră.

Banda led Philips Hue este probabil una dintre cele mai cumpărate benzi led de pe piață deoarece este foarte fiabilă și ușor de montat.

Orice sistem de iluminat inteligent conține cel puțin o lustră inteligentă, împreună cu un bec inteligent. Cele mai utilizate sunt becurile inteligente Philips.

Sistemele de iluminat inteligent sunt din ce în ce mai căutate deoarece sunt o soluție fiabilă de iluminat locuința la prețuri rezonabile cu cele mai noi tehnologii apărute pe piață.

Spoturile inteligente pot fi utilizate și în spații cum ar fi în zona scărilor, pe hol sau pe terasă.

Prețul unei benzi led Philips Hue este destul de redus pentru funcțiile pe care le oferă și pe site-ul nostru o vei găsi la o reducere substanțială.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i