Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cena dopravy 57 Lei
Meniu
Produsele pot fi returnate în 14 zile.
Restituim banii fără întârziere.

Lustră LED pe cablu LISTON aurie LED/18W/230V ZigBee Immax Neo 07128L + telecomandă Tuya

Linia frumoasă și curată a acestei lustre LED iluminează plăcut insula de bucătărie sau masa de sufragerie. Odată ce luminozitatea este reglată, lustra va emite o lumină subtilă de veghe într-o sufragerie... Mai multe informații
În stoc 2 buc.- expediere rapidă
- expediere rapidă

Restul bucăților: 7 zile

1 296 Lei
 • Retur în 60 de zile
 • Garanție: 36 luni
Transport gratuit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

 • Linia frumoasă și curată a acestei lustre LED iluminează plăcut insula de bucătărie sau masa de sufragerie.
 • Odată ce luminozitatea este reglată, lustra va emite o lumină subtilă de veghe într-o sufragerie și va crea o atmosferă plăcută de seară, fiind totodată delicată cu ochii.
 • În combinație cu aplicele din aceeași serie LISTON de culoare aurie, armonia corpurilor de iluminat dintr-o cameră va fi ireproșabilă.
 • Această lustră elegantă și modernă este dedicată locuințelor inteligente.
 • Lustra poate fi controlată cu ușurință nu doar din locuință, ci și din afara acesteia.
 • Telecomanda furnizată ZigBee 3.0 sau aplicația Immax NEO pentru telefon sau tabletă poate fi utilizată fiabil pentru modificarea nuanțelor de culoare albă, reglarea intensității luminoase dintr-o cameră sau oprirea luminii, oferind control total asupra iluminatului din locuință.
 • Sistemul Immax NEO este pe deplin compatibil cu sistemul Philips HUE, ambele funcționând pe platforma ZigBee 3.0. Sistemul mai este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri și alte aplicații iOS sau Android.
 • Pentru a controlarea confortabilă a tuturor corpurilor de iluminat din locuință, recomandăm conectarea tuturor dispozitivelor inteligente la pasarela inteligentă Immax NEO.
 • Controlarea corpurilor de iluminat din locuință nu a fost niciodată mai ușoară. Asigurați-vă că nu lăsați nicio lumină aprinsă când plecați de acasă.
 • Produsele Immax Neo pot fi controlate cu întrerupătoare inteligente – oferta noastră se găsește AICI.

Immax NEO funcționează pe platforma globală Tuya, care integrează toate dispozitivele într-o singură unitate controlabilă. Pe lângă produse de iluminat și multe alte accesorii, poate controla și produsele de securitate, cum ar fi alarmele, camerele și diferiți senzori de securitate. Aplicația este compatibilă cu limba setată pe telefonul mobil.

 • Ajustarea finală a înălțimii lustrei:

  1. Mai întâi, instalația lustra pe tavan în conformitate cu instrucțiunile din manualul furnizat.
  2. Pentru ajustarea finală a înălțimii produsului este suficientă ajustarea lungimii cablurilor de suspendare.

 • Scurtarea lungimii cablului:

  1. Eliberați dispozitivul de blocare situat pe marginea superioară a cablului (la baza corpului de iluminat), apăsându-l în corpul bazei.
  2. Apoi, trageți încet cablurile în sus în baza lustrei. Cablurile rămâne fixate în poziția pe care ați ales-o.
  3. Ajustați fiecare cablu pe rând.

 • Extinderea lungimii cablului: dacă ați introdus cablul prea departe, trebuie mai întâi să îl eliberați prin dezactivarea dispozitivului de blocare (din nou prin apăsarea inelului de blocare din interiorul bazei corpului de iluminat). Acest lucru va permite eliberarea cablului și apoi ajustarea acestuia în poziția dorită. Ajustați toate cablurile pe rând.

  Nu trageți niciodată cablurile cu forța, fără a dezactiva siguranța! În timpul unei astfel de manipulări, apar daune mecanice, care nu sunt acoperite de garanție.
  Vă mulțumim pentru înțelegere.
 • Review

  Afișare evaluări

  Acest produs nu are nici o evaluare scrisă. Fiți primul.

  Întrebări despre produs

  În discuție nu există încă nici un comentariu

  Aveți întrebări?

  Iosif

  Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

  0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

  Întrebați-ne

  Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i