Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lustre - LED2

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ați fost vreodată într-o casă, în care să nu existe cel puțin o lustră? Puțin probabil. Şi asta deoarece acest tip de corp de iluminat suspendat este şi va fi mereu la modă. Indiferent de amplasare (bucătărie, baie sau camera copilului), lustra va aduce eleganță încăperii și va fi sursa de lumină principală şi calitativă a încăperii.

Deoarece cererea privind lustrele moderne este mereu foarte mare, oferta de culori, forme și materiale utilizate se extinde în fiecare an. Preferați luxul? Aveți lustrele de cristal ce se evidențiază prin jocul de lumini. Acestea reprezintă simbolul bunului gustului și al bogăției, fiind folosite în teatre, săli de concert, sedii, etc. 

Pe de altă parte lustrele pentru copii ies în evidență prin forme și culori diferite, indiferent dacă copilului dumneavoastră îi plac prințesele, mașinuțele sau super eroii, va fi întotdeauna încântat, de o astfel de lustră.

Respectăm orice client, de aceea oferim lustre suspendate la diferite prețuri, de la lustre ieftine vândute în bazar până la lustre de lux și lustre de design

Avem în stoc lustre special concepute pentru fiecare cameră - lustre pentru dormitor, lustre pentru baie, lustre pentru bucătărie, pentru a satisface orice nevoie a clienților.

Există în acest moment o competiție pe piață între lustrele moderne, adică lustrele cu led și lustrele clasice sau lustrele de epocă. În funcție de preferințele fiecăruia și de cum a hotărât să-și conceapă designul casei  există soluții de lustre practice.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i