0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegem lustra pentru copii?

A răspuns:
Iosif

Răspuns:

Baza iluminatului corect al camerei copilului este plafoniera sau lustra. Este potrivit să cumpărați și aplică de perete sau iluminat de orientare.

Vreți să-i faceți copilului dvs. cea mai frumoasă cameră? Să știți că nu doar mobilierul sau culoarea pereților sunt foarte importante, dar un element decorativ sunt și diferite lămpi colorate. Feriți-vă să nu fiți influențați doar de aspect, iluminatul pentru copii trebuie să fie în primul sigur și funcțional.

Lustre care fac bucurie

O parte integrantă a camerei copilului sunt veiozele pentru copii, acestea le veți folosi mai mult când copilul va crește și va învăța sau va citi. În primul rând trebuie să alegeți iluminatul central. Pentru camere cu tavan mai mic recomandăm plafoniere aplicate, care se potrivesc direct pe tavan. Lămpile spot sunt de asemenea potrivite pentru tavane mai joase. Ambele tipuri le găsiți în diferite culori și forme.

Foarte populare sunt și lustrele pentru copii, care sunt cu adevărat creative. Pot fi în forma unui avion, unei mașini sau diferite animăluțe. Indiferent de ce tip alegeți, dați o prioritate iluminatului cu lumină difuză, care trebuie să aibă o intensitate suficientă. Copilul poate petrece chiar o zi întreagă în cameră și este important să nu-și strice ochii. La copii foarte mici, să fiți atenți să nu se uite direct la lumină.
Nu uitați că și sursa de lumină pe care o montați în corpul de iluminat, este foarte importantă. Foarte populare sunt și becurle LED, pentru că sunt foarte economice și reușesc să lumineze în diferite culori ale luminii, prin urmare sunt foarte plăcute pentru copii.
     

Jucărie luminoasă pentru orientare

Aplica de perete își are locul și în camera copilului. Părinții o pot folosi când schimbă copilul și acesta nu se va trezi când este aprinsă, cum se întâmplă la iluminatul principal. Și la aplicele de perete puteți alege dintr-o gamă foarte largă.
 
Dacă copilului îi este frică în întuneric, este bine să comandați așa numită: lumină de orientare, care poate lumina toată noaptea sau se arpinde doar la mișcare.
     
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Ce bandă LED pentru bucătărie? Iluminat bucătărie
Cum selectăm iluminatul pentru dormitor? Living și dormitor

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter