Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegeți corect lustra pentru living sau dormitor?

Cameră de zi și dormitor
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Este o normalitate să avem o lustră in living și în dormitor. Dar cum o alegem pe cea potrivită?

Lustră pentru living

La alegerea iluminatului principal pentru living ne concentrăm la aspectul vizual. Desigur acest lucru este foarte important pentru a vă putea bucura de lustră și să nu vă enervați de fiecare când treceți pe lângă pentru că nu mai puteți să vă uitați la ea. Modul în care lustra se va potrivi este un aspect esențial în alegerea corectă. Fără încoială. Depinde de designul general și echipare, pentru ca totul să fie cum trebuie. 
null
Dacă abia construiți casa aveți ocazia să influențați amplasarea lustrei. Dacă intenționați să aveți un singur corp de iluminat central, este bine să fie amplasat în mijlocul încăperii. Acest lucru este suficient dacă livingul este într-adevăr mic. În caz contrar este bine să plasați mai multe corpuri de iluminat. Nu avem în vedere completarea iluminatului central cu diferite lămpi. La majoritatea livingul este folosit și pentru sala de mese. Această parte a livingului merită și ea o lustră. Ca și regulă se amplasează deasupra mesei. Aici puteți folosi un bec mai slab decât la a doua lustră, pentru ca în timpul mesei lumina să nu fie deranjantă pentru ochi.
null
Lustra – cea care este considerată ca și iluminat principal sau central, ar trebui folosit pentru toate sarcinile pe care le faceți în living. Este necesar să ne gândim la ce dorim să iluminăm aici. De exemplu călcarea hainelor, pe care fiecare o face în fața televizorului chiar aici în living. Și la această activitate ne putem afecta ochii, dacă lumina nu este corectă. Este necesar să vă alegeți lumină suficient de puternică. În ceea ce privește becurile, veți întâlni cea mai recomandată lumină ca și alb cald, care pe lângă caracteristicile practice, creează de asemenea o atmoesferă plăcută. Lustră pentru living o puteți alege dacă aveți tavane destul de înalte. Dacă este altfel, puteți folosi diferite lămpi spot, plafoniere sau lămpi încastrate, care pot arăta foarte frumos. Dacă vă place atmosfera plăcută în întuneric, vă puteți comanda o lustră dimmabilă și să vă setați singuri intensitatea luminii.
null 

Lustră pentru dormitor

În ceea ce privește iluminarea dormitorului și aici se aplică același sfat cu privire la alegerea becurilor. Cel mai bine se potrivește lumina albă caldă, care nu are lumină prea ascuțiră, dar va ilumina spațiul corespunzător. Aici de cele mai multe ori ca și iluminat central este suficientă o lustră sau o plafonieră. Ar trebui amplasat în centrul cmarei, pentru ca lumina să fie distribuită în mode egal. Dacă doriți să amplasați mai multe corpuri să vă asigurați că este cazul. Prin urmare să nu fie iluminată doar o parte a camerei în detrimentul spațiului rămas din cameră. Cu siguranță veți proba haine aici, și aveți nevoie de suficientă lumină. Umbra sau întunericul sunt foarte neplăcute. Becul ar trebui să fie suficient de puternic, dar lumina să nu fie foarte ascuțită. În ceea ce privește selecția, din nou depinde de designul întregii camere.
null 
Fie că este vorba de lustră pentru dormitor sau living, pentru fiecare design veți găsi ce aveți nevoie. Lustrele clasice sau vintage. Pentru dormitoarele sau livingurile mai luxoase avem lustrele de cristal. Important este ca totul să se potrivească bine împreună și să vă simțiți bine și plăcut aici.
null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Cum algeți iluminatul pentru baie? Baie

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i