Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Matthews

Vendor 2
  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania americană Matthews Fan Company a fost înființată în anul 1992. De la început, filozofia principală a firmei este de a produce ventilatoare de tavan cu design original, cu o tehnologie cât mai eficientă de operare și de producție, lucru confirmat prin utilizarea tehnologiei LED și a motoarelor, care reduc consumul de energie electrică.

Compania Matthews pune accent pe calitatea înaltă, fiind pe primul loc în producția ventilatoarelor de tavan inovative. Este cunoscută datorită utilizării materialelor de calitate înaltă, punând accent pe originalitate. Matthews produce ventilatoare de interior și de exterior cu design modern, dar și retro.

Ventilatoarele de tavan Matthews chiar dacă nu sunt cele mai ieftine de pe piață cu siguranță că rezistența acestora și designul unic merită un preț mai mare. Astfel un ventilator Matthews vă va ajuta să vă recuperați banii în plus plătiți la achiziționare prin consumul redus de curent electric.

Ventilatoare Matthews cu designuri de epocă

Ventilatoarele Matthews cu design de epocă sunt cele mai cunoscute produse ale companiei, fiind utilizate chiar și în spații comerciale.

Pe lângă acestea compania are o cerere semnificativă și pentru ventilatoarele pentru dormitor Matthews dar și pentru ventilatoarele pentru camera de zi Matthews. Diferența între acestea două fiind puterea ventilatorului.

Ventilatoare moderne Matthews

Compania a dezvoltat și anumite tipuri de ventilatoare care au un design modern și care au un anumit public țintă. Astfel ventilatoarele moderne Matthews se folosesc în locuințele cu un design modern. Cu toate acestea aceste ventilatoare cu telecomandă Matthews sunt versatile și pot fi utilizate și în locuințele cu un design retro.

Dacă sunteți în căutare de ventilatoare la reducere Matthews pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i