Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu
Produsele pot fi returnate în 14 zile.
Restituim banii fără întârziere.

Plafonieră LED dimabilă Brilagi MANAROLA SMART LED/24W/230V 2700-6500K stejar d. 41 cm Wi-Fi Tuya + telecomandă

5 4

4x
Plafonieră cu tehnologie LED și cu luminozitate reglabilă. Produsul doar iluminează intermitent când este pornit pentru prima oară – nu se pornește complet. Pentru a putea funcționa și a putea fi... Mai multe informații
În stoc peste 50 buc.
- expediere rapidă
503 Lei Reducere 58 Lei
445 Lei
Clasă energetică GClasă energetică G
Afișează descrierea
  • Retur în 60 de zile
  • Garanție: 36 luni
Transport gratuit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

  • Plafonieră cu tehnologie LED și cu luminozitate reglabilă.
  • Produsul doar iluminează intermitent când este pornit pentru prima oară – nu se pornește complet. Pentru a putea funcționa și a putea fi controlat în totalitate, trebuie să fie conectat la o rețea Wi-Fi. În lipsa acestei conexiuni, produsul nu va funcționa.
  • Funcțiile pot fi setate cu ajutorul telecomenzii incluse.
  • Temperatură de culoare: 2.700-6.500 K.
  • Punerea în funcțiune și configurarea corpului de iluminat sunt ușor de realizat prin intermediul aplicației gratuite Immax Neo.
  • Immax Neo este complet compatibil cu sistemul Philips HUE care comunică pe platforma ZigBee 3.0. De asemenea, este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri și cu aplicațiile iOS și Android.

Descărcați aplicația Immax NEO, scanați codul QR prin care se realizează conexiunea la dispozitivul Immax NEO SMART BRIDGE și veți vedea instantaneu toate funcțiile și produsele pe care le puteți controla cu ușurință. De asemenea, becurile pot fi controlate fără dispozitivul SMART BRIDGE prin folosirea unei telecomenzi (doar funcțiile de bază, cum ar fi pornirea/oprirea sau reglarea luminozității). Vă puteți controla locuința inteligentă cu vocea, telefonul, tableta sau telecomanda.

Immax NEO funcționează pe platforma globală Tuya, care integrează toate dispozitivele într-o singură unitate controlabilă. Pe lângă produse de iluminat și alte funcții destinate locuințelor inteligente, aceasta poate controla și produsele de securitate, cum ar fi alarmele, camerele și diferiți senzori de securitate. Aplicația este compatibilă cu limba setată pe telefonul mobil.

Acest produs este certificat FSC, care promovează gestionarea responsabilă din punct de vedere ecologic, benefică din punct de vedere social și viabilă din punct de vedere economic a pădurilor din întreaga lume, contribuind la protejarea pădurilor pe cale de dispariție, amenințate și devastate din întreaga lume.

Materialele naturale folosite vor conferi fiecărui produs un aspect distinct. Caracteristicile de lemn cu noduri și structură reprezintă o garanție a unicității fiecărui produs, astfel că este posibil să nu coincidă în întregime cu imaginea. Prin urmare, am dori să subliniem faptul că nu este acoperit de reclamație ca urmare a varietății materialului natural folosit.

Aspectul și funcțiile telecomenzii pot diferi în funcție de lotul de corpuri de iluminat, întrucât producătorul depune eforturi continue în vederea îmbunătățirii acesteia.
Oferta de cupon special se aplică acestui produs.

Recenzii

100% dintre clienți recomandă acest produs
5.00 (4 de evaluări)
90+ clienți au cumpărat acest produs

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Aveți o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i