Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii pentru iluminat - Globo

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Accesorii pentru iluminat - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Toate corpurile de iluminat de epocă au nevoie de anumite accesorii speciale. Printre aceste accesorii se numără și cablu de alimentare retro care are un design special de epocă.

Accesorii pentru corpurile de iluminat retro

Există chiar și accesorii pentru lustre retro care cuprind toate piesele necesare pentru instalarea unei astfel de lustre în orice spațiu. Printre acestea cel mai des folosit este abajurul de rezervă retro care se potrivește pentru foarte multe tipuri de lustre retro. Pe lângă acesta și telecomanda pentru iluminat retro este foarte căutată deoarece în cele mai multe cazuri cea originală este pierdută sau stricată.

Abajurul pentru lămpi de epocă este un alt accesoriu pentru iluminat retro care are un design unic foarte apreciat în rândul cumpărătorilor.

Probabil toată lumea are acasă sau măcar a văzut odată o dulie de ceramică folosită mai ales în cazul în care un corp de iluminat se strică și aveți nevoie urgentă de lumină.

Accesorii retro la reducere

Dacă sunteți în căutare de accesorii pentru iluminatul retro ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai mari reduceri de pe piață.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i