Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Telecomenzi

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de telecomenzi moderne

Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeți sau să vi se strici telecomanda corpurilor de iluminat? Probabil toți am trecut prin asta și nu este prea plăcut astfel încât am decis ca pe site-ul nostru vă punem la dispoziție o gamă variată de telecomenzi pentru iluminat, de la telecomenzi clasice cum ar fi telecomanda Xiaomi până la telecomenzi inteligente cum ar fi telecomanda RGBW.

Cu toate acestea dacă vă doriți o telecomandă de la firmele consacrate din industrie puteți alege telecomanda Philips Hue și telecomanda SMART+ Ledvance. Acestea nu sunt telecomenzi ieftine dar sunt foarte rezistente și au anumite funcții inedite. Dacă aveți un corp de iluminat la care se poate schimba culoarea luminii puteți alege să folosiți telecomanda tactilă RGB care se folosește foarte ușor. Telecomanda universală pe care o găsiți pe site-ul nostru vă ajută să controlați atât un televizor cât și un aer condiționat din același loc.

Telecomenzi moderne la reducere

Fie sunteți în căutarea unei telecomenzi RC9 pentru senzor sau a unei telecomenzi cu Wifi pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i