Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Dulii și socluri

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate modele de dulii și socluri

Dulii și soclurile sunt accesorii pentru corpurile de iluminat. Pe site-ul nostru veți găsi de la dulii clasice cum ar fi dulia de ceramică GU10 sau dulia de ceramică R7 până la adaptoare pentru dulii cum ar fi adaptorul GU10 pentru dulia E14. Dacă aveți un tip de bec diferit care nu se potrivește cu dulia corpului de iluminat puteți folosi un adaptor pentru dulie. Cele mai cunoscute astfel de adaptoare sunt fără îndoială adaptorul E14 pentru dulie GU10, adaptorul GU10 în dulie E27, dar și adaptorul E14 pentru dulia E27. Acestea se folosesc cel mai des atunci când aveți nevoie de un bec mai puternic și dulia corpului de iluminat nu vă permite montarea lui. Pe lângă aceste adaptoare foarte des este utilizat și un cablu de alimentare de epocă, acesta remarcându-se prin designul clasic, astfel putând fi folosit și ca element decorativ.

Dulii și socluri la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutare de un adaptor E27/E14 sau a unui soclu de ceramică pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i