Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Abajururi de rezervă, cabluri - Prezent

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Abajururi de rezervă, cabluri - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat trebuie alese cu atenție. Alegerea corpurilor de iluminat interior este un pas foarte important în amenajarea unei locuințe. Fie că vă alegeți lustre sau spoturi pentru amenajarea locuinței trebuie să le alegeți pe cele mai fiabile și calitative.

Cu toate acestea este foarte probabil să se mai strice anumite părți componente ale unui corp de iluminat. Astfel pe site-ul nostru veți găsi abajururi de lustre, abajururi de veioze, sau chiar abajururi de lampadare

Abajururile din sticlă sunt probabil cele mai des căutate deoarece majoritate corpurilor de iluminat le folosesc.

Găsirea unui abajur de schimb perfect pentru lustra dumneavoastră poate fi destul de greu, mai ales dacă este o lustră mai veche. Noi încercăm să vă punem la dispoziție majoritatea tipurilor de abajururi, folosite la cele mai utilizate lustre.

Un abajur de lustră din sticlă poate avea diferite dimensiuni și diferite designuri în funcție de conceptul în care a fost creată lustra. Însă probabil cel mai des folosit model de abajur este abajurul Eglo.

Deși abajururile de veioze se strică mai rar, pentru veiozele mai vechi avem un abajur de veioză de epocă. 

Vă punem la dispoziție cea mai variată gamă de abajururi ieftine și rezistente perfecte pentru lustra sau veioza dumneavoastră.

Abajururile pentru lustră rustică sunt destul de căutate în aceste zile în timp ce abajurul de bambus este destul de nou apărut pe piață și este posibil să vedem o creștere considerabile a cereri pentru el.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i