Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum înlocuim un bec?

S-ar putea să vă intereseze
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Când este vorba de înlocuirea becului, mulți cred că nu este nimic complicat. Cu toate acestea și o astfel de înlocuire poate avea capcane.

Câteva informații despre becuri

Astăzi pe piață există multe corpuri de iluminat. Pentru ca totul să funcționeze și corpurile de iluminat să lumineze bine este important să alegeți becul potrivit. Să fiți sigur că un bec nu este la fel ca altul. În primul rând ar trebui să aflați care este soclul becului care este potrivit pentru corpul de iluminat. La alegerea noului corp de iluminat această informație o veți afla din descriere. Unele becuri se înșurubează altele doar se fixează. În ceea ce privește filetul de înșurubare, acesta se referă la becuri cu soclu E27, fiind vorba de filetul clasic mare și E14, care se inșurubează dar este mai subțire decât soclul E27. Alte tipuri de becuri se fixează sau se introduc manual. Corpul de iluminat ar trebui să aibe instrucțiuni pentru instalarea becului.
 
 

Siguranță înainte de toate

Ca și informație suplimentară la înlocuirea becurilor sau la prima instalare a becului de asemenea nu trebuie să uităm de siguranță. Asta înseamnă că în cazul în care veți dori să înlocuiți becurile este necesar să faceţi acest aspect cu siguranţele oprite. Se poate îmtâmpla să atingeţi un corp de iluminat sub curent şi să fiţi rănit cu un şoc electric. Acest aspect trebuie luat în serios. Este vorba de o tensiune suficient de ridicată care vă poate provoca probleme grave de sănătate.
În ceea ce priveşte tipul becului, puteţi alege becuri incandescente, economice, sau LED. Dacă veţi cumpăra un corp de iluminat care are abajur îngust evitaţi becurile neecranate şi neeficiente termeic. Există riscul ca la temperaturi ridicate abajurul să ia foc.
 

Tipuri de becuri

Cele mai ieftine dar si cel mai puțin durabile sunt becurile incandescente. O variantă mai economică și durabilitate mai mare sunt becurile economice și cele mai economice și cea mai mare durată de viață sunt becurile LED. Varianta pe care o veți alege depinde doar de dvs. La becurile LED prețul este mai mare comparativ cu becurile incandescente sau economice dar având în vedere durata de viață se merită investiția.
 
 
 

Corpuri cu module LED și înlocuirea lămpii fluorescente clasice cu tub LED

Dacă aţi comandat un corp de iluminat cu modul LED integrat, cu siguranță vă interesează dacă este posibil să înlocuiți sursa de lumină. Având în vedere că aceste copuri au până la 50.000 de ore de funcționare, se presupune că acesta poate fi folosit până în momentul când ar trebui înlocuit cu unul nou. În cazul în care înlocuirea ar fi necesară, desigur este posibil. Acest lucru nu este recomandat a fi efectuat de utilizatorii obișnuiți. Este important să vă îndreptați de fiecare dată către un electrician care nu ar trebui să aibe probleme cu acest schimb.

 
 
La fel este dacă vă hotărâți să înlocuiți lămpile fluorescente cu tuburi LED. Din păcate spre deosebire de lămpile fluorescente clasice nu se poate scoate un tub fluorescent clasic și pur și simplu să se înlocuiască cu un tub LED. Desigur, îmlocuirea este posibilă dar la fel ca la modulele LED nu poate fi efectuată de oricine. Aici este vorba de o intervenție mai mare în corpul de iluminat. Din acest motiv este necesar să lăsați acest aspect pe seama profesioniștilor care dacă este talentat va ști cum să le înlocuiească. Dacă doriți să aveți un corp de iluminat cu tub LED ar fi bine să vă cumpărați un corp care este proiectat pentru acest tip de tuburi. Banii pe care îi investiți în reparare îi puteți investi în noul corp și cu
siguranță veți fi mulțumit.
 
Dacă veți cumpăra un corp de iluminat nou sau veți înlocui sursele la cele pe care le aveți să vă gândiți bine care sunt cele mai potrivite pentru dvs. in funcție de cele care se potrivesc în corpul de iluminat.
 
 
null                    null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Etichete:

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Soclurile surselor de lumina Surse de lumină
Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum se alege corect temperatura de culoare a sursei de lumină? Surse de lumină
Cum alegem becul potrivit? Surse de lumină

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i