Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri LED 12 V

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de becuri LED de 12V

Doriți să înlocuiți becul cu unul nou? Becurile LED sunt alegerea optimă. Datorită tehnologiei LED, aceste becuri sunt economice, se aprind repede și au o durată de viață mai mare.

Puteți alege becuri LED de 12V pentru mașină (de exemplu becuri LED H3 de 12V) sau pentru utilizare clasică cu diferite socluri, printre cele mai căutate numărându-se becul LED MR16 12V sau becul LED G4 12V. Acestea chiar dacă nu sunt cele mai ieftine becuri LED de 12V au o durată de viață mai mare și vor fi schimbate mai rar.

Becul LED Philips de 12V este foarte cunoscut, firma bucurându-se de o foarte bună reputație în industrie. Dacă vreți să plătiți mai puțini banii pentru becuri puteți alege seturile de becuri LED Philips de 12V.

Un bec LED cu intensitate reglabilă Philips de 12V se folosește la corpurile de iluminat care au această funcție. Acesta este un bec LED cu  lumină rece de 12V care se poate monta la o plafonieră sau la o lustră.

Becuri LED de 12V la reducere

Fie că sunteți în căutare de un bec LED Reflector de 12V sau de un Bec LED Reflector cu intensitate reglabilă bulb de 12V pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i