Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri tip proiector - Philips

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri tip proiector - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Uneori la o lampă nu se potrivește nici becul incandescent și nici becul LED ci se potrivește becul tip proiector. Dacă lampa dumneavoastră are nevoie de acest bec special sunteți în categoria corectă. Printre altele puteți găsi și becuri led pentru proiector sau becuri de tip proiector colorate.

Becurile pentru proiectoare trebuie să fie mai puternice și să lumineze suprafețe mai mari. Există becuri de tip proiector colorate care nu doar că sunt potrivite pentru majoritatea proiectoarelor dar vă oferă posibilitatea de a schimba culoare după preferințe. 

Un bec de tip proiector se găsește în diferite variante de la un bec cu halogen până la un bec led.

Becul led pentru proiector are o eficiență economică foarte mare și în plus poți alege tipul de lumină pe care îl dorești, lumină caldă sau rece.

Becul pentru proiectorul industrial în schimb se folosește pentru a ilumina zonele industriale având o durată de viață mai mare, împreună cu o putere mai mare de a ilumina spații mai mari.

Becul LED pentru reflector este un bec mai mic dar care vine cu toate avantajele unui bec led normal.

Fie că sunteți în căutarea unui bec cu halogen cu intensitate reglabilă sau a unui bec LED Platinum pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i