Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat fluorescente - Globo

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Știți ce tip de corp de iluminat se potrivește cel mai bine sub mobilierul de bucătărie? Dacă răspunsul dumneavoastră este un corp de iluminat fluorescent, atunci aveți dreptate. Nici nu este de mirare, întrucât aceste produse, care au încorporate un tub fluorescent lung, reușesc să ofere suficientă lumină puternică și totodată să ocupe un spațiu mic. În plus, consumă mult mai puțină energie electrică decât corpurile de iluminat clasice, care erau prevăzute cu becuri incandescente. Și, dacă vreți cu adevărat să fiți în pas cu tendințele moderne, vă puteți cumpăra corpuri de iluminat fluorescente LED și veți economisi și mai multă energie electrică. Există multe tipuri de corpuri de iluminat fluorescente care emit nuanțe diferite de lumină și care au diferite lungimi.

Însă, corpurile de iluminat fluorescente nu trebuie să fie numai aplicate. Oferta noastră cuprinde și produse pentru montarea pe tavan, așa-numitele corpuri de iluminat fluorescente suspendate. Acestea sunt cele mai potrivite pentru iluminarea mesei de bucătărie sau a barului. Au un aspect modern, iar unele sunt și colorate.

Corpurile de iluminat cu tuburi fluorescente iluminează orice cameră acoperind cu lumină foarte bine orice zonă din cameră. Corpurile de iluminat de interior cu tuburi fluorescente pot avea diverse culori putând fi schimbate chiar și de pe telefon.

Când ne referim la prețul corpurilor de iluminat fluorescent de 2x36w acesta este puțin mai ridicat decât cel al corpurilor de iluminat clasice dar poate să lumineze o suprafață mai mare.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i