Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Camera copilului - Globo

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Camera copilului trebuie iluminată corespunzător pentru ca cei mici să-și poată desfășura activitățile de zi cu zi.

Pentru ca o cameră pentru copii să aibă atmosfera potrivită, nu este nevoie numai de mobilier colorat și jucării, dar este nevoie și de corpuri de iluminat pentru copii special create pentru a fi pe placul celor mici.

Pe plafon este cel mai adecvat de montat o lustră pentru copii sau un candelabru pentru copii, iar în cazul în care tavanul are o înălțime mai joasă, este mai practică o plafonieră pentru copii sau spoturi pentru copii. Pe noptieră recomandăm o veioză pentru copii, iar pe masa de scris recomandăm o lampă pentru copii

Firește că nevoile de iluminare pentru camera copiilor se schimbă pe măsură ce copilul crește. Însă, în oferta noastră, avem corpuri de iluminat atât pentru copii aflați la o vârstă fragedă, cât și pentru adolescenți. Suntem convinși că, indiferent ce corpuri de iluminat pentru camera copilului veți alege, veți pune un zâmbet pe chipul copilului dumneavoastră. 

Lustrele pentru dormitorul copiilor, de obicei, sunt mai colorate și cu designuri speciale în special designuri cu personaje din desenele animate.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i