Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

La ce să ne gândim la cumpărarea iluminatului pentru copii?

Camera copilului
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Pentru o bună dezvoltare a copilului este nevoie de o mulțime de stimuli, nu doar în forma jucăriilor dar și alte lucruri care îl înconjoară în cameră. Prin urmare alegerea iluminatului pentru copii nu trebuie subestimată și merită să ținem cont de câteva principii.

De ce trebuie să ținem cont la alegerea lustrei sau unei lămpi pentru copii? 

Siguranță

La fel ca la cumpărarea altor produse vă interesați de originea mărfurilor și dacă respectă standardele europene de siguranță. La noi veți doar corpuri de iluminat care respectă aceste standarde, puteți sta fără griji.
  

Informații suficiente

Nu cumpărați un iepure într-o pungă. La fiecare lumină pentru copii trebuie să existe câteva detalii esențiale: lungimea, lățimea, înălțimea și becul care poate fi folosit, prin urmare trebuie menționat tipul soclului sau filetului, puterea și tensiunea. 
 

Mai multe tipuri de corpuri de iluminat

Pentru a fi iluminată suficient camera este nevoie de mai multe tipuri de lămpi. Ca și bază, în mijlocul încăperii este lustra pentru copii, care poate fi înlocuită cu lămpi spot. Lângă pătuț se folosește lampă de masă sau aplică de perete. Mai ales la copii mai mici, care se tem de întuneric este potrivit iluminat de orientare. Nu recomandăm folosirea lampadarelor, deorece copii ar putea să se încurce în cablurile lungi și să se rănească singuri.
 

Un aspect care îi place copilului

De partea practică țineți cont dvs., pentru partea estetică este bine să țineți cont de părerea copilului. Astăzi iluminatul pentru copii este disponibil într-o varietate de motive pentru fete și băieți - animale, personaje din basme și filme, teme sportive, mașinuțe... Ajunge doar să vă alegeți.
 

Bec potrivit

Dacă ați selectat lumina, cumpărați și sursa de lumină potrivită. Nu recomandăm un bec clasic incandescent, care se încălzește în timpul funcționării, astfel încât copilul se poate arde. Cu eficiență ridicată, cel mai bun este becul LED eventual bec economic.
  

Vedeți gama noastră de lustre și lămpi pentru copii. Avem totul în stoc și cu reduceri de până la 70%.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i