Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Garaj și subsol - LED2

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Sunt anumite spații dintr-o locuință la care nu prea se acordă atenție când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat, dar cu toate astea alegerea unui corp de iluminat potrivit pentru ele este foarte importantă. Aici vorbim despre iluminatul subsolului sau iluminatul garajului.

Cu toate acestea nu putem folosi același corpuri de iluminat pe care le utilizăm în baie sau camera de zi în garaj și subsol. Un corp de iluminat pentru garaj ar putea fi o lampă led de garaj, sau o veioză led de garaj, ambele fiind special create pentru astfel de spații.

Când ne gândim la iluminatul unui garaj ne gândim atât la iluminatul exterior al garajului cât și la iluminatul interior al garajului, acestea având anumite caracteristici diferite.

Iluminatul led al garajului este din ce în ce mai des întâlnit deoarece oferă o lumină puternică în timp ce este și foarte economic. Acest tip de iluminat a înlocuit iluminatul fluorescent pentru garaj, care de zeci de ani a fost folosit în iluminatul garajului.

Dacă ne referim la iluminatul unui subsol fie că vorbim despre subsolul unei case sau a unui bloc trebuie ales cu foarte mare atenție.

Există anumite corpuri speciale de iluminat pentru subsol cum ar fi: o lampă pentru subsol led, o veioză led pentru subsol sau chiar anumite spoturi pentru subsol care sunt create să fie rezistente la umezeală sau la umiditate.

Iluminatul subsolului de bloc trebuie să fie economic dar în același timp trebuie să fie și rezistent și fiabil.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i