Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat cu senzor - Aigostar B.V.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

V-ați gândit vreodată cum ar arăta lumea fără întrerupătoare? Imaginați-vă: la intrarea în încăpere, lumina să se aprindă automat, iar în momentul în care o părăsiți, se stinge singură, acest lucru nu mai este imposibil datorită iluminatului cu senzori. Orice fel de risipă de energie electrică este deja de domeniul trecutului, deoarece luminile cu senzor de exterior și luminile cu senzor de interior economisesc o cantitate enormă de energie, de emisii de CO2 și mai ales costurile legate de curentul electrică.

În oferta noastră sunt corpuri de iluminat cu senzor, iluminat cu detector de mișcare și suporturi de colțar. Pe deasupra, nu toate tipurile de corpuri de iluminat cu senzori trebuie să fie conectate la energia electrică, avem și lămpi solare cu senzor de mișcare.  

De asemenea am dori să vă atragem atenția asupra corpurilor de iluminat cu senzor Steinel. Acestea dispun de un aspect frumos dar și de protecția de clasa I și II. 

O lampă led cu senzor de mișcare pentru exterior este foarte utilă în spațiile din împrejurul casei. În schimb pentru interior în loc de o lampă led cu senzor de mișcare de interior se folosește mai degrabă o plafonieră cu senzor de mișcare, acesta fiind cel mai popular corp de iluminat din categorie.

Există și lămpi led cu baterii cu senzor de mișcare utile în special în spațiile în care se ajunge mai greu la o sursă de curent electric.

Pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de benzi led cu senzor de mișcare la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i