Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat fluorescente - Pe baterii, incluse

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de lămpi fluorescente

Lămpile fluorescente sunt foarte folosite datorită consumului redus energie, duratei mari de viață și mai ales pentru performanțele ridicate. Iluminatul fluorescent necesită aproximativ o cincime din energia electrică, pe care o consumă becurile clasice. În acest sens s-au construit lămpi fluorescente cu caracteristici diferite pentru fiecare cameră cum ar fi: lampa fluorescentă de bucătărie sau lampa fluorescentă pentru dormitor.

Lămpi fluorescente LED au o eficiență energetică chiar și mai mare decât cele clasice fiind folosite atât la interior cât și la exterior. Cele mai cunoscute astfel de corpuri de iluminat sunt lămpile fluorescente Philips care se remarcă prin raportul calitate-preț de invidiat.

Tot în categoria de lămpi fluorescente moderne găsim și lămpile fluorescente de design care au anumite designuri unice minimaliste.

Lămpi fluorescente profesionale

Pe lângă utilizarea în locuință lămpile fluorescente se pot folosi în scop industrial. Pentru iluminarea unui spațiu comercial sau a unei hale industriale se folosesc lămpi tehnice fluorescente care sunt lămpi fluorescente profesionale.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i