Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii - Philips

Kategorie Philips HUE

20% reducere la toate produsele Philips Hue.

Utilizați codul HUE2023RO pentru a obține reducerea.

Codul de reducere este disponibil din 14.03.2023 până în 02.04.2023.

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Accesorii de iluminat de toate tipurile

Pe lângă corpurile de iluminat dintr-o locuință există și accesorii pentru iluminat sau corpuri de iluminat secundar care sunt și ele foarte importante în designul unei locuințe. Accesoriile pentru iluminatul LED sunt reprezentate de câteva lucruri mici fără de care nu putem instala corpurile de iluminat. Printre aceste accesorii pentru iluminatul inteligent se numără și un prelungitor pentru lămpi, dar și un cablu prelungitor de exterior.

Dacă luați decizia de a vă ilumina locuința cu corpuri de iluminat inteligente atunci o priză inteligentă nu vă poate lipsi. În același timp un dispozitiv de conectare Philips vă oferă posibilitatea de a conecta mai multe corpuri de iluminat și de a le aprinde simultan.

Un senzor de mișcare Philips poate controla toate corpurile de iluminat Philips din locuință, astfel încât le va aprinde doar în momentul în care simte mișcare prin preajmă.

Accesorii de iluminat la prețuri promoționale

Cu telecomanda Philips pentru iluminat puteți controla din același loc toate corpurile de iluminat Philips din casă. Dacă acestea au și posibilitatea de regla intensitatea luminii aceasta foarte fi reglată din telecomandă.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i