Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Becuri de toate tipurile

În ultimii ani tehnologia a evoluat și în această industrie așadar și consumatori și-au schimbat obiceiurile de cumpărarea, au trecut de la cumpărarea becurilor cu filament la becurile led, deoarece sunt mult mai economice. Pe lângă acestea au apărut și becurile cu senzori speciale pentru corpurile de iluminat cu senzori de mișcare, dar și becurile cu telecomandă care se pot controla de oriunde din casă de pe telecomandă.

Becurile decorative pe lângă funcția de iluminare a spațiilor pot completa și designul interior dintr-o încăpere. Acestea de cele mai multe ori sunt becuri colorate potrivite pentru designurile de interior moderne.

Becurile LED cu intensitate reglabilă sunt potrivite în orice cameră deoarece vin cu avantajul major de a putea regla intensitatea luminii în funcție de nevoie.

Becuri moderne la reducere

Dacă sunteți în căutare de becuri cu infraroșu sau de becuri pentru iluminatul stradal cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i