Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat tavan fals

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lichidarea stocurilor la corpurile de iluminat pentru tavan fals este aici! Profitați de prețurile promoționale și puteți economisi până la 70%! Corpurile de iluminat pentru tavan fals sunt din ce în ce mai apreciate în ultimul timp, cel mai des sunt folosite în bucătărie, camera de zi și baie. Pentru că în prezent se pune mare accent pe reducerea consumului de energie, sunt foarte apreciate corpurile de iluminat tavan fals cu LED.  

Iluminatul tavanului fals de regulă nu este suficient pentru întreaga încăpere, de aceea ar fi bine ca acesta să fie completat de o plafonieră sau de un corp de iluminat de perete.

Dacă aveți în locuință tavan fals probabil vă gândiți că este dificil să găsiți corpuri de iluminat care să se monteze ușor pe acesta, însă noi vă oferim spoturi LED pentru tavan fals dar și lustre pentru tavan fals. Așadar în funcție de preferințele dumneavoastră veți găsi toate modelele de corpuri de iluminat pentru tavan fals.

În același timp spoturile LED pentru tavan fals se pot utiliza chiar și pe terase, acest lucru oferind un avantaj considerabil în fața altor corpuri de iluminat.

O șină de tavan pentru spoturi sau o șină led pentru tavan sunt destul de rar întâlnite în magazinele fizice dar pe site-ul nostru le găsiți la cele mai mici prețuri.

Lustrele LED de tavan fals sunt destul de rar folosite dar au un design special și sunt disponibile într-o gamă variată de modele astfel încât puteți alege varianta potrivită pentru designul dumneavoastră interior.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i