Noul sistem de stocuri funcționează deja cu succes și livrăm la viteza cu care v-ați obișnuit din nou. Ne cerem scuze pentru întârzierea anterioară. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de urgență - TRQ

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat de urgență au rolul de a ilumina în eventualitatea unei întreruperi de curent. Iluminatul de urgență asigură părăsirea în siguranță a încăperii, în caz de întrerupere a curentului sau a altui pericol. Corpurile de iluminat de urgență sunt prevăzute cu baterii reîncărcabile și un circuit electronic care, în caz de întrerupere a curentului, pornește automat corpul de iluminat. Iluminatul de urgență pot fi utilizate oriunde se formează grupuri mari de oameni și unde corpurile de iluminat de urgență ar putea ajuta cu orientarea cum ar fi:în birouri, restaurante, școli, ieșiri de urgență, subsoluri, magazine, spitale, depozite etc.

Iluminatul de siguranță normativ este reglementat prin lege pentru spații în care se întâlnesc un număr mare de oameni. Corpurile de iluminat de urgență pentru exterior sunt diferite de cele de la interior fiind special concepute pentru a fi mult mai rezistente, pentru a ilumina căile de ieșire din clădiri în caz de pericol.

Un produs complet nou este corpul de iluminat LED de urgență, care are o lumină foarte puternică și consumă foarte puțin curent electric.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i