Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de urgență impermeabile

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile de urgență impermeabile au ca principal avantaj rezistență ridicată la apă și chiar la condiții meteo nefavorabile.

Tipuri de lămpi de urgență impermeabile

Lampa LED impermeabilă IP65 este probabil una dintre cele mai rezistente de pe piață și este prima opțiune a majorității companiilor mari când își aleg corpurile de iluminat de urgență.

Lampa LED impermeabilă Seria M este cu până la 80% mai economică decât tuburile standard și se remarcă printr-o degajare minimă de căldură. Pe de altă parte lampa LED impermeabilă Seria G oferă o lumină rece foarte puternică acoperind suprafețe mai mari. Acestea chiar dacă nu sunt lămpi de urgență impermeabile ieftine sunt cumpărate de clienți datorită caracteristicilor unice și designurilor minimaliste.

Lămpi de urgență impermeabile pentru orice spațiu

O lampă suspendată LED impermeabilă are un design premium și se folosește în spațiile foarte circulate de oameni.

Fie că sunteți în căutare de lămpi LED de emergență impermeabile sau de lămpi LED impermeabile pentru calculator pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i