Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat de urgență cu senzor

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat de urgență cu senzor sunt folosite de obicei în clădirile de birouri, sau alte locuri în care este prezent un număr mare de oameni și au funcția de a ilumina căile de evacuare din clădiri.

Tipuri de corpuri de iluminat de urgență cu senzor

O plafonieră LED de urgență cu senzor pe lângă funcțiile de iluminat în cazuri speciale are și un design modern. Aceasta alături de lampa de urgență cu senzor chiar dacă nu sunt corpuri de iluminat de urgență cu senzor ieftine vin cu anumite designuri și funcții inedite care le fac foarte apreciate în rândul clienților. Plafoniera de urgență rotundă cu senzor este prevăzută cu un acumulator de rezervă care în cazul unei pene de curent se activează și menține corpul de iluminat aprins.


O lampă de urgență cu senzor și luminozitate reglabilă se montează foarte repede și încărcarea ei durează de obicei 24 de ore.

Alegeți iluminatul de urgență cu senzor potrivit pentru dumneavoastră!

Corpurile de iluminat LED fluorescente de urgență cu senzor pot ilumina suprafețe mai mari și se folosesc de obicei pe holurile mai mari sau în zonele de ieșire din clădire.
Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat de urgență de 3W cu senzor pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i