Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Tuburi LED fluorescente

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Schimbarea unui tub LED poate părea foarte dificilă dar nu este deloc așa. Când vă gândiți să vă înlocuiți tubul neon cu led site-ul nostru vă punea la dispoziție cea mai variată gamă de astfel de produse: de la tubul neon de 18w până la tubul neon de 36W cu lumină rece.

Tuburi led fluorescente sunt foarte căutate în această perioadă deoarece datorită faptului că sunt ergonomice și economice. Tuburile fluorescente cu LED sunt disponibile în multe variante și se găsesc chiar și RGB.

Tuburile fluorescente UV nu se folosesc doar la iluminarea unor sere, ele sunt folosite și pentru iluminarea unei locuințe. Acestea au o multitudine de avantaje ceea ce le fac foarte apreciate.

Probabil cele mai cunoscute și utilizate tipuri de astfel de tuburi sunt tuburile fluorescente Philips care au o tehnologie de ultimă oră.

Intrați pe site-ul nostru și alegeți tubul neon 18w cu lumină rece preferată sau orice alt tub fluorescent de care ai nevoie.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i