Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED RGB - Ledvance

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Benzi LED RGB cu tehnologii moderne

Banda LED RGB este o bandă LED standard dotată cu diode în trei culori: albastru, roșu și galben. Acest tip de bandă se mai găsește și sub denumirea de bandă LED colorată. Este versiunea modernă a benzilor LED clasice, care au diode LED doar de culoare albă și nu pot emite lumini colorate. Benzile inteligente LED RGB sunt oferite în diferite dimensiuni și cu diferite accesorii. Cel mai căutat tip de produs este setul de benzi LED RGB sau banda LED RGB de 5m. Kit-ul de benzi LED RGB conține și o bandă led RGB cu telecomandă.

O bandă cu leduri RGB se poate folosi atât la interior cât și la exterior. Cel mai des în interior se folosește la bucătărie, așadar kit-ul cu benzi LED RGB pentru bucătărie este foarte apreciat.

Banda led multicoloră cu telecomandă este la mare căutare deoarece este foarte economică din punct de vedere energetic și poate fi controlată din telecomandă de oriunde din casă. Puteți găsi chiar și un kit de benzi led multicolore cu telecomandă care conține toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a monta rapid benzile.

Benzi LED RGB la reducere

Fie că sunteți în căutare de o bandă led RGB pentru televizor cu USB sau de o bandă led RGB cu bluetooth pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i