Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

APLED

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

APLED este o companie cehă implicată în producția și vânzarea de iluminat cu LED. Aceștia se concentrează atât pe iluminatul clasic pentru interior cât și pe iluminatul industrial, cum ar fi proiectoarele sau lămpile stradale. Prin concentrarea pe tehnologia LED, compania demonstrează interes pentru ultimele tendințe de mediu și în ceea ce privește economiile la costurile cu energie electrică.

Corpuri de iluminat interior APLED

Există pe piață în acest moment o gamă  variată de corpuri de iluminat APLED, printre acestea cele mai cunoscute sunt aplicele APLED și lămpile fluorescente APLED. Pe lângă aceste corpuri de iluminat clasice există și lămpi de urgență APLED care se montează în spațiile industriale sau comerciale.

În categoria de iluminat LED APLED se încadrează și proiectorul LED APLED care se folosește în special în spațiile din exterior dar și panoul LED APLED care este potrivit ca lumină principală în camera de zi.

Corpuri de iluminat APLED la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea de iluminat stradal APLED sau chiar de un panou încastrat APLED pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i