Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aplice LED

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Aplice LED de toate tipurile

În zilele noastre aplicele se folosesc atât la interior cât și la exterior. În acest sens au apărut aplice cu caracteristici specifice pentru astfel de spații, cum ar fi pentru exterior - aplica de exterior cu senzor sau chiar aplica pentru exterior cu intensitate reglabilă, în timp ce pentru interior avem aplica RGB.

Aplicele sunt printre cele mai des utilizate corpuri de iluminat de perete pentru exterior fiind utilizate atât pentru iluminarea căilor de acces cât și pentru iluminarea unei terase sau unui foișor. În ceea ce privește tehnologiile moderne aplica pentru exterior cu telecomandă este vârf de gamă.

Branduri de aplice LED

Dacă ne referim la aplicele de la cele mai cunoscute branduri din industrie în cap de listă sunt fără îndoială aplicele LED de exterior Philips, aplicele Paulmann, dar și aplicele Eglo. Acestea nu sunt aplice ieftine dar au designuri unice și funcții inovative. Fie că sunteți în căutare de aplice LED de exterior sau de aplice solare pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i