Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Argon

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Funcții, eficiență maximă, ecologie și ergonomie sunt ideile centrale ale firmei poloneze ARGON, care produce corpuri de iluminat de înaltă calitate la prețuri atractive. Caracteristicile tipice ale corpurilor de iluminat ARGON sunt combinarea mai multor materiale, de ex.: crom, lemn și sticlă.

Corpuri de iluminat pentru interior Argon

Compania este specializată în producerea de corpuri de iluminat pentru interior, astfel încât corpurile de iluminat Argon pot acoperi toate nevoile în materie de iluminat dintr-o casă. Plafonierele Argon și spoturile Argon sunt printre preferatele consumatorilor, datorită designurilor lor speciale.

Spoturile de tavan Argon se pot monta atât în camera de zi cât și în dormitor. Acestea alături de o lustră cu lanț Argon și un lampadar Argon pot fi alegerile optime pentru a ilumina complet orice cameră de zi. În funcție de mărimea camerei și de elementele de decor aflate în ea se mai poate adăuga și o lampă de masă Argon.

Corpuri de iluminat pentru exterior Argon

Pe lângă diversitatea de corpuri de iluminat pentru interior, compania are și câteva corpuri de iluminat pentru exterior. Cele mai cunoscute astfel de corpuri de iluminat sunt: aplice Argon și lustre exterior Argon.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i