0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Lămpi de la producătorul Steinel

Iosif

Aveți nevoie de iluminat exterior de foarte bună calitate? Lămpile de la producătorul Steinel nu vă vor dezamăgi.

Informații despre producător

Firma Steinel a fost înființată în anul 1959. Încă de la înființare compania este în continuă dezvolatere. Firma Steinel se poate mândri cu proprile sale centre de dezvolatere din Germania, Republica Cehă și Elveția. Datorită acestui fapt putem găsi produse inovatoare de renume mondial. De asemenea producția este efectuată doar în fabricile proprii din Germania, Elveția, România și Republica Moldova. Datorită acestui fapt și respectarea regulilor stricte de producție sunt aceste corpuri de iluminat cu adevărat calitative și sigure. Produsele așa numite Made by STEINEL sunt foarte populare și apreciate la nivel mondial. Și-au câștigat popularitatea pentru funcționalitatea bună, ușurința de utilizare, viața lungă și calitatea bună la un preț rezonabil.
 
Primul corp de iluminat cu senzor pe lume a fost inventat de această firmă în urmă cu 20 de ani. Viziunea lor a fost utilizarea inteligentă a energiei. O altă parte pozitivă a acestei firme este protecția mediului înconjurător. De asemenea, clienții pot economisi bani datorită consumului redus de energie, dar în același timp vor beneficia de confortul oferit de aceste lămpi. Lămpile marca Steinel au câștigat, de asemenea, mai multe premii pentru designul și funcționalitatea lor perfecte.

Sortimentul producătorului Steinel

Poate cea mai mare variatate de corpuri de iluminat Steinel le veți găsi în categoria lămpi de exterior cu senzor. Aceste corpuri de iluminat cu senzor au multe avantaje și sunt din ce în ce mai populare în rândul utilizatorilor. Lampa exterior cu senzor are avantajul faptului că nu aveți nevoie de întrerupător. Atunci când veniți acasă cu cumpărăturile sau trebuie să găsiți repede cheile de la casă, este suficient ca lampa cu senzor să detecteze mișcare și se aprinde automat. După câteva secunde, în funcție de setare se va sintge singură. Nu mai trebuie să cauți după întrerupător.
null             null
Desigur, marca Steinel o veți găsi și la multe alte lămpi exterioare. Puteți alege dintr-o gamă largă de diferite tipuri de lămpi exterioare pentru a vă garanta satisfacția, design de primă clasă și în primul rând siguranța. Lămpile de exterior trebuie să aibă o protecție IP mai mare decât pentru interior. Producătorul Steinel are în vedere toate aceste cerințe și nu ingnoră nici cel mai mic lucru pentru siguranță. Deci nu vă faceți griji că, odată ce plouă pe ele se vor scurtcircuita și nu vor mai funcționa și dumneavoastră va trebui să faceți față reclamațiilor îndelungate. Sunt foarte calitative, prin urmare nu veți avea asemenea probleme.
 
De asemenea pentru lămpile de baie este nevoie de protecție IP mai ridicată. Datorită umidității mai mari și a potențialului de contact cu apa, este necesar să avem și acest loc sigur în ceea ce privește iluminarea. Lămpile de baie Steinel îndeplinesc toți parametri necesari.
null 
Cu toate acestea, lămpile marca Steinel le puteți găsi în multe alte categorii. Le veți găsi atât la lămpile de interior cât și exterior. Puteți găsi, de asemenea, diferite lămpi industriale din această gamă. Dacă doriți o calitate excelentă la un preț bun, alegeți din gama noastră largă de lămpi Steinel.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter