0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Luminați-vă casa cu plafoniere

Iosif

Vreți un un iluminat central, dar lustra nu vi se potrivește în interior? Nu-i nimic. Ce ziceți de o plafonieră?

Poate vă aflați în situația în care un nou corp de iluminat central vi s-ar potrivi. Indiferent dacă renovați casa sau apartamentul, construiți unul nou sau pur și simplu vreți să vă faceți o bucurie, niciodată nu este târziu pentru o lampă frumoasă. Dacă casa dvs. nu este locul potrivit pentru lustră? Poate aveți tavane joase, sau doar spații mai mici. Poate pur și simplu lustra nu se potrivește în interior. Varianta perfectă pentru iluminarea casei dvs. pe lângă lustre sunt și plafoniere elegante.
null                      null

Plafoniere spațiile interioare și exterioare

Dacă ați constatat că plafonierele sunt cea mai bună soluție pentru dvs. ajunge să vă alegeți și nu veți da greș. În prezent oferta plafonierelor nu se limitează la o singură formă sau material. Vă puteți alege forma, dimensiunea sau materialul din care plafoniera este fabricată exat așa cum vă doriți. Fie că plafonierele sunt din plastic, sticlă, lemn sau poate plafoniere vitrali. Toate vor arăta foarte bine. Singura condiție este alegerea lămpii potrivite, care se va potrivi și asorta cu restul echipamentului. Plafonierele se vor potrivi în fiecare încăpere. De la bucătărie, camera copilului și living, până la baie, dormitor sau hol.
              null
Pe lângă spațiile interioare care pot fi iluminate și decorate de plafoniere, puteți găsi variante și pentru spațiile exterioare. Puteți găsi o mulțime de plafoniere exterioare care sunt fabricate în așa fel să îndeplinească toate normele de siguranță. În exterior corpul de iluminat intră în contact permanent cu ploaia, zăpada, razele puternice ale soarelui și alte condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare amplasrea unui corp de iluminat normal, cu protecție IP scăzută ar fi foarte periculoasă și inadecvată. Totuși plafonierele exterioare au protecția IP sufucient de ridicată pentru a îndeplini standardele de siguranță și dumneavoastră să nu vă faceți griji legate de scurtcircuit și alte probleme ulterioare.
 
null                       null

De la clasice la dimmabile

Unii dintre dvs. preferă clasicul, când ajung la corpul de iluminat și pur și simplu în aprind sau îl sting. Desigur în zilele noastre moderne majoritatea dintre dvs. preferă trendurile moderne, care vă economisesc nu numai timp dar și bani. Co toții veți găsi aici ce aveți nevoie. Pentru iubitorii de clasic avem plafoniere clasice tradiționale. Pentru ceilalți avem diferite plafoniere LED, cu care veți economisi costurile de operare. De asemenea avem diferite plafoniere dimmabile și inteligente, care pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii sau smartphonului dvs. Direct din fotoliu setați intensitatea și culoarea luminii. Plafonierele inteligente au multe alte funcții. Trebuie să vă convingeți singuri.
null 
Gama largă de plafoniere este aici doar pentru dvs. Puteți alege exact ceea ce se potrivește pentru casa dvs. și spațiile exterioare.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.