0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Verificat de clienți

Iosif

Avem o veste bună pentru dumneavoastră. Am obținut evaluări ridicate pe Compari.ro.

Datorită faptului că încercăm să ne îmbunătățim continuu serviciile și tot procesul privind achiziționarea am primit evluări ridicate. Ce înseamnă defapt această evaluare? După fiecare achiziție, fiecare client are posiblitatea să evalueze întreaga achiziție pe portalul Compari.ro prin completarea unui scurt chestionar pe care îl va primi pe emailul menționat. Clientul evaluează de ex. comunicarea, calitatea mărfii și transportul. Pentru că încercăm să facem maximum pentru mulțumirea dumneavostră ne putem mândri cu o evaluare ridicată - peste 92 %.

Încercăm să ținem pasul

Faptul că am primit evaluări ridicate, nu este un motiv să ne oprim din îmbunătățit. Dimpotrivă. Ne vom strădui din ce în ce mai mult să vă construim și menținem încrederea. Motto-ul nostru principal a fost întodeauna și va rămâne acela că cel mai important este un client muțumit, care se va întoarce cu burie la noi.
 

Am obținut certificatul FEEFO TRUSTED SERVICE AWARD 2019

În 30 ianuarie 2019, am primit Titlul Feefo Trusted Service. Suntem foarte mândri de acest titlu, fiind un semn independent al credibilității magazinului nostru online Luminam.ro.

Certificatul Feefo Trusted Service este acordat doar companiilor care utilizează Feefo pentru a obține recenzii reale. Acele companii care îndeplinesc un standard înalt pe baza numărului de recenzii colectate și a ratingului mediu vor primi apoi titlul specificat. Și noi, datorită dumneavoastră, clienții noștri mulțumiți, am fost printre companiile câștigătoare în acest an.
 
 
 
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter