0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Viață mai confortabilă cu lămpile cu telecomandă

Iosif

Vi se întâmplă să vreți să aprindeți sau să stingeți lumina, dar nu aveți nici un chef să vă ridicați de pe canapea? Lămpile cu telecomandă vor rezolva această problemă.

Lămpi practice cu telecomandă

În fiecare casă se potrivesc lămpi diferite. Piața este foarte bogată în acest sens. Diferite tipuri, forme și dimensiuni și de asemenea diferite stiluri. Fiecare are preferințe diferite. Cineva apreciează controlul simplu de aprindere și stingere. Atcineva își comandă o lampă pe care o poate dimma și îi este suficient. Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră doresc să-și facă viața mai plăcută și mai simplă. Atunci chiar pentru dumneavoastră avem lămpile cu telecomandă. În plus nu trebuie să vă limitați la un singur tip de lampă. Cu ajutorul telecomenzii puteți controla lustre, veioze, plafoniere și aplice de perete.  

Ventilatoare cu telecomandă

O altă veste grozavă este faptul că, cu ajutorul telecomenzii puteți controla și ventilatoare. Acestea pot fi utile atât vara cât și iarna. Iarna pot avea funcția de reverse care asigură circulația aerului în sens invers și așa se ajunge la încălzirea aerului din camaeră. A doua funcție de bază este răcirea aerului, care își găsește eficiența în zilele călduroase de vară, când afară este caniculă și singura variantă de a face atmosfera mai plăcută în interior este ventilatorul. Îl puteți controla din confortul patului sau fotoliului. Este suficient să-l alegeți pe cel cu telecomandă și nu va trebui să vă mai ridicați, pentru a-l porni, regla ventilația sau opri. Este suficient să apăsați butonul pe telecomandă și nu mai trebuie să faceți nici un pas.

Lămpi inteligente

Alte corpuri de iluminat, care se pot controla cu telecomandă sau direct cu smartphone sau tabletă, sunt lămpile inteligente. Aceste lămpi au diferite funcții. Telecomanda este o necesitare reală aici. La astfel de corpuri de iluminat vă puteți alege atât pornirea cât și oprirea dar și alte funcții cum este intensitatea sau culoarea luminii, dar și momentul când trebuie aprinse, stinse sau doar să dimmați/creșteți intensitatea luminii.


Marele avantaj al lămpilor cu telecomandă este desigur faptul că, le puteți controla la disntață și nu trebuie să vă ridicați de fiecare dată când vreți să aprindeți/stingeți lumina. Dacă stați în pat sau fotoliu și lăsați lumina aprinsă și între timp încep să vi se închidă ochii, este suficient să vă intindeți după telecomandă. Nu trebuie să vă ridicați și să vă treacă somnul. 

Unele corpuri de iluminat se vând fără telecomandă, dar se poate cumpăra separat. Prin urmare dacă doriți să experimentați toate avantajele acestor lămpi cu telecomandă, este suficient să comandați unele dintre ele. Și dumneavoastră puteți să vă faceți viața mai ușoară și mai plăcută.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2020 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i