Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Azzardo

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania Azzardo se dezvoltă și se extinde continuu, obiectul principal de activitatea este crearea de corpuri de iluminat punând accent pe un design frumos, dar și pe utilizare practică. Acest aspect creează iluminat modern, care arată frumos și în același timp este funcțional. Puteți alege dintre corpuri de iluminat moderne și clasice de la Azzardo, care excelează prin prelucrare precisă și prin aspectul unic.

Corpuri de iluminat Azzardo pentru interior

Corpuri de iluminat Azzardo se remarcă prin designul unic dar și prin calitatea superioară a produselor. În topul preferinței consumatorilor se află spoturile Azzardo dar și lustrele Azzardo. Acestea se pot folosi perfect în camera de zi alături de becurile Azzardo care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Pe post de iluminat secundar în camera de zi se poate folosi un lampadar Azzardo.

Pentru baie se folosesc cel mai des aplicele Azzardo ar și iluminatul pentru oglindă Azzardo. Acestea pot ilumina corespunzător orice baie.

Corpuri de iluminat Azzardo la reducere

Dacă sunteți în căutarea unei plafoniere Azzardo sau a oricărui corp de iluminat Azzardo pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i