Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii, acumulatoare - Philips

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Bateriile sunt surse de energie care pot fi folosite în diferite contexte. Dacă vorbim despre baterii de tip creion sau de cele mai cunoscute tipuri de baterii, bateriile AA acestea pot transmite curent electric către o lanternă o veioză sau chiar un aparat radio.  Locurile în care pot fi folosite bateriile sunt foarte multe și diverse de la o telecomandă până la un ceas sau un cântar

Fie că vorbim despre bateriile de 9V care au o durată de viață mai mare sau de bateria plată de 4,5 V, ambele tipuri de baterii pot fi găsite pe site-ul nostru la cele mai mici prețuri posibile.

Bateriile de tip monedă sau bateriile buton cum mai sunt ele numite sunt mai puțin folosite deoarece au durată de viață mai mică, se mai folosesc însă la unele cântare de bucătărie sau ceasuri de mână mai vechi.

Bateriile reîncărcabile sunt probabil cele mai folosite în aceste zile deoarece scad foarte mult costurile aferente pentru bateriile normale deoarece le cumperi odată și după le poți încărca de câte ori ai nevoie.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i