Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baterii zinc-carbon C

Vendor 9
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Baterii de tip C cu o durată de viață mare

Bateriile sunt folosite pentru foarte multe lucruri care ne fac viața mai ușoară. Unele dintre cele mai mari și puternice tipuri de baterii sunt bateriile de tip C. Baterii de tip C obișnuite se folosesc pentru alimentarea obiectelor care au nevoie de mai mult curent electric.

Bateriile de tip C Philips sunt probabil cele mai cunoscute și apreciate deoarece au o durată de viață foarte mare în comparație cu celelalte de pe piață. O baterie alcalină Philips de tip C se poate utiliza la anumite jucării, lanterne, etc.

Baterie cu clorură de zinc C este folosită la obiectele care nu au un consum ridicat de energie cum ar fi anumite ceasuri, telecomenzi, etc. Așadar folosim foarte des bateriile de zinc C și ne-ar trebui unele puternice, cu o durată de viață cât mai mare.

Bateria reîncărcabilă de tip C este probabil cea mai apreciată deoarece reduce costurile aferente cumpăratului regulat de baterii dar și ajută le protejarea mediului înconjurător. Așadar cu un set de baterii de tip C reîncărcabile puteți alimenta foarte multe lucruri din casă pe o perioadă foarte mare de timp.

Baterii de tip C la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de baterii de tip C ieftine atunci cu siguranță pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i